Troian

Liittyminen

Troian toivottaa kaikki liittymistä pohtivat lämpimästi tervetulleiksi!

Foorumille saa rekisteröityä ennen hahmohakemuksen jättämistä. Näin pääsee tutustumaan jo pelattuihin ja keskeneräisiin peleihin, hahmoihin sekä pelaajiinkin paremmin, sillä osa foorumin alueista ei näy kirjautumatta ja esim. keskusteluryhmään ei ole pääsyä ilman foorumille rekisteröitymistä.

Vaikka olisi rekisteröitynyt foorumille, pelaajan katsotaan kuitenkin liittyneen Troianiin vasta, kun ensimmäinen hahmohakemus on hyväksytty.

Ennen liittymistä

 • Troian on ehtinyt kasvaa kohtalaisen suureksi ja hyvin paljon tietoa sisältäväksi peliksi. Kotisivuihin ja foorumin tietoihin kannattaa perehtyä huolella, ennen kuin harkitsee hahmonluontia. Kaikkia yksityiskohtia ei missään nimessä tarvitse muistaa, mutta jonkinlaisen yleiskuvan omaksuminen on melko välttämätöntä.

 • Hahmoja on luotu jo varsin valtava määrä. Niiden tietoja ja kuvauksia kannattaa kuitenkin selailla edes pintapuolisesti, jotta saa jonkinlaisen kuvan siitä, millaisia hahmoja Troianissa on valmiiksi.
  Hahmolistaus

 • Jos kirjoitetut tiedot eivät vastaa mieleen juolahtavaan kysymykseen, tai ei löydä jotakin etsimäänsä, kannattaa kysymys esittää vieraskirjan Kysymyksiä ja vastauksia -ketjussa. Foorumin sisällöstä on koottu myös sivukartta, jos sen rakenne tuntuu vaikealta hahmottaa.
  Kysymyksiä ja vastauksia
  Foorumin sivukartta

 • Ennen hahmohakemuksen jättämistä on tärkeää lukea erityisen tarkasti säännöt sekä ohjeet hahmon luomiseen.
  Säännöt
  Hahmonluontiohjeet
 • Hahmohakemuksen jättäminen

  Hahmohakemus tulee jättää foorumin liittymisosioon, josta ylläpito tarkistaa sen, ja joko ilmoittaa hyväksymisestä tai huomauttaa mahdollisista puutteista. Ensimmäisen hahmon on oltava kotoisin Troianista. Tällä yritetään varmistaa, että pelaaja todella joutuu perehtymään Troianin pelimaailmaan ja osaa luoda hahmoja, jotka ovat osa sitä.